Blog

Vaksina për të gjithë!

Video Vaksina për të gjithë!

Përderisa koronavirusi nuk bën dallime. Ne përse bëjmë?
Sot jo të gjithë kanë akses në vaksinën kundër koronavirusit.
Shëndeti publik mbrohet vetëm kur të gjithë njerëzit kanë akses të barabartë në trajtimin shëndetësor.

Informohu dhe ndihmo të rrëzojmë çdo pengesë.

Koronavirusi nuk bën dallime
Akses për të gjithë në vaksinim

Ndjehu i mbrojtur dhe i sigurtë. Vaksinohu!

Bëhu mbrojtje për komunitetin tënd – njerëzit përreth.

Asnjë përjashtim!

Vaksina për të gjithë!