Albanian

Vaksina per te gjithe | per informimin, sensibilizimin dhe vaksinimin e të gjithëve | per mbrojtjen e shendetit publik

Meso si mund te vaksinohesh:

Disponon ΑΜΚΑ ose PAAYPA? Mbyll takim per tu vaksinuar ne farmaci ose ne linkun https://emvolio.gov.gr Nuk disponon ΑΜΚΑ ose PAAYPA? (ose nuk funksionon?) Apliko per […]

Read More

MITI E VERTETA

1 MITI: Antibiotiket do me mbrojne ose do me sherojne nga COVID-19. E VERTETA: Antibiotiket NUK mund ta evitojne infektimin ose ta sherojne COVID-19. 2 […]

Read More